Psihoterapija za adolescente

Psihoterapija za adolescente je pravi izbor kada osetite da ste izgubili kontrolu u ulozi roditelja i kada se vaše dete oseća loše, kada prolazi kroz buran period i kada koliko god se trudili da mu pomognete, ne ide.
Adolescencija je krajnje izazovan period za sve. Nekako se vaši mališani nađu na pola puta, niti su više deca niti su još uvek odrasli. Kao roditelji počnete da se pitate ko je ovo mlado biće i zašto se toliko promenilo? Prirodno je da počne novi krug procesa separacije a opet, kako da ih tek tako pustite? Pitate se gde je ta fina granica i prava doza slobode koja im je neophodna kako bi bolje spoznali sebe i svet oko sebe?
Ukoliko imate dilema, primećujete da se sa svojim detetom često svađate, da sa vama ne deli svoja osećanja i iskustva, ako je povučeno, deluje vam depresivno, ako je popustilo u školi ili beži sa časova i razgovor ne pomaže, onda je vreme da ponovo pogledate u vaš odnos i da ga redefinišete. To možete učiniti uz podršku psihoterapeuta koji će vam omogućiti da se sretnete na nov način i tada je psihoterapija za adolescente ono što vam je potrebno. Naravno da ćete kao roditelji biti uključeni u ceo proces i da ćete uz pomoć psihoterapije i psihoterapeuta naći nove načine bivanja u zdravijem okruženju.

lokacija