Saradnici- psihoterapija i sportska psihologija

Marta Tutić

diplomirani psiholog i Geštalt psihoterapeut. Implementira znanja stečena na studijama psihologije i Geštalt psihoterapije u rad sa klijentima koji se suočavaju sa teškoćama u porodičnim, partnerskim i prijateljskim odnosima, kao i sa anksioznošću, paničnim napadima, depresijom, problemima u ishrani i drugim teškoćama. Za nju je psihoterapijska seansa plodno tlo za rast i razvoj, kao i za upoznavanje najdubljih aspekata ličnosti. Radi i uzivo i u online setingu.

Seanse uzivo se odvijaju na Bezanijskoj kosi.

Pored toga, radi i sa sportistima na mentalnoj pripremi jer je njena dodatna specijalizacija-sportska psihologija. Pohađala je prakse iz oblasti psihologije u Italiji i Španiji. U 2019.godini bila je na praksi u košarkaškom klubu Partizan u svojstvu sportskog psihologa. Govori engleski i nemački jezik.

U svom radu pomaže sportistima da analiziraju svoje mentalne kapacitete u toku trenažnog procesa, pred ili nakon utakmice/takmičenja. Bavi se mentalnom pripremom, kroz obradu tema kao što su samopouzdanje, komunikacija i motivacija u sportu, fokus, perfekcionizam, trema i anksioznost, korišćenje sistema podrške, odnos prema povredi, oporavak…

Njena misija u radu sa sportistima je da prati njihov rad i napredak na putu do cilja i pomogne im da iskoriste svoje mentalne kapacitete kako bi unapredili svoje performanse na terenu. Njen moto glasi : Rezultati su važni, ali treba uživati u procesu.

Ukoliko vam je potrebno da zadržite fokus i motivaciju u ključnim trenucima, budete smireni u radu pod pritiskom, prevaziđete blokade i ostvarite zacrtane ciljeve, Martu možete kontaktirati na broj telefona 0691998241, putem maila: martatutic@gmail.com ili putem Instagram stranice @psihologmarta