Biografija

BIOGRAFIJA

Ja sam Brankica Šaljić Milenković. Rođena sam 1980.godine u Beogradu. Diplomirala sam na Filozofskom fakultetu na odseku za psihologiju 2006.godine.
Nakon završetka fakulteta upisala sam se na Evropski akreditovan obrazovni trening institut za psihoterapiju- Geštalt studio Beograd
( dr. Lidija Pecotić ) i stekla diplomu Geštalt psihoterapeuta. Član sam Srpskog društva geštalt psihoterapeuta, kao i Saveza društava psihoterapeuta Srbije, nosilac Nacionalnog sertifikata za psihoterapiju.Član sam i Evropskog udruženja geštalt psihoterapeuta.Završila sam i master studije iz  geštalt psihoterapije na Malteškom Univerzitetu gde sam sada doktorand. Takođe sam i Supervizor, sa licencom za rad sa svim diplomiranim terapeutima, svih pravaca.

Iskustvo sam stekla radeći kao stručni saradnik u osnovnim i srednjim školama , kao nastavnik psihologije i kao stručni saradnik u predškolskoj ustanovi i radeći sa klijentima u privatnoj praksi već deset godina.Pišem stručne članke za Galen Magazin i Hrono magazin. Sarađujem sa Centrom dr Gifing, neuropsihijatrom dr Slobodanom Apostolskim, psihijatrom i psihoterapeutom dr Anom Božanić Đukanović. Sve u cilju što kompletnije brige o klijentima.

Moji tekstovi vezani za vaspitanje dece objavljuje sajt iz BiH www.mamaklik.com. Tekstovi vezani za psihologiju ishrane se nalaze na sajtu www.drgifing.com

Bavim se individualnom psihoterapijom, grupnom, psihoterapijom parova, adolescenata. Za početak susrećemo se na inicijalnom razgovoru tokom koga sagledavamo šta je ono čime želite da se bavimo, koje su to teme koje su od značaja za vas, da li je psihoterapija ono što vam je potrebno i da odredimo dinamiku susreta. Seanse traju 50 minuta i odvijaju se u sigurnom okruženju, sa apsolutnom diskrecijom.