Psihološko savetovalište

Psihološko savetovalište vodi diplomirani psiholog i Master Geštalt psihoterapeut Brankica Šaljić Milenković.

Psihološko savetovalište je mesto gde se možete obratiti ukoliko imate nedoumica oko vašeg trenutnog ili dugotrajnog emotivnog i psihičkog stanja. Ukoliko ne razumete šta vam se  dešava i želite da razjasnite sa terapeutom.

Takođe, ako imate poteškoća sa razumevanjem sebe, svojih reakcija, partenerskih odnosa, socijalnih odnosa, odgajanjem deteta, strahovima, paničnim napadima, depresijom.

U psihološkom savetovalištu diskrecija je zagarantovana i sve što izgovorite u ta četiri zida, tu i ostaje. Pročitajte etički kodeks  i saznaćete šta od terapeuta da očekujete, šta je dozvoljeno a šta ne i koja su vaša prava kao klijenta.
U odeljku – poteškoće – možete pročitati šta je to sve zbog čega se možete obratiti za pomoć.

U psihološkom savetovalištu možete zakazati testiranje za decu i odrasle, a detaljnije o tome koje testove radim možete pogledati u odeljku – psihološko testiranje dece i odraslih – .
Na sajtu psihološkog savetovališta možete pročitati zanimljive tekstove iz oblasti psihologije i psihoterapije, kao i iz oblasti roditeljstva. Sajt se redovno ažurira novostima.

Ukoliko na sajtu nema onog što vas zanima, slobodno pošaljite mail ili postavite pitanje na stranici koja je za to namenjena. Možete me pratiti i na facebook stranici pod nazivom – psihološko savetovalište -kao i https://www.facebook.com/savetizamameitate/

Takođe informacije možete dobiti na kontakt strani i telefonom svakog radnog dana kao i vikendom od 10 do 20 h.
Hvala na poverenju.