Psihološko savetovalište Šaljić

Psihološko savetovalište Šaljić je registrovano savetovalište od strane diplomiranog psihologa i Master Geštalt psihoterapeuta Brankice Šaljić Milenković.

Psihološko savetovalište je mesto gde se možete obratiti ukoliko imate nedoumica oko vašeg trenutnog ili dugotrajnog emotivnog i psihičkog stanja. Ukoliko ne razumete šta vam se  dešava i želite da razjasnite sa terapeutom.

Takođe, ako imate poteškoća sa razumevanjem sebe, svojih reakcija, partenerskih odnosa, socijalnih odnosa, odgajanjem deteta, strahovima, paničnim napadima, depresijom.

U psihološkom savetovalištu diskrecija je zagarantovana i sve što izgovorite u ta četiri zida, tu i ostaje. Pročitajte etički kodeks  i saznaćete šta od terapeuta da očekujete, šta je dozvoljeno a šta ne i koja su vaša prava kao klijenta.
U odeljku – poteškoće – možete pročitati šta je to sve zbog čega se možete obratiti za pomoć.

U psihološkom savetovalištu možete zakazati testiranje za decu i odrasle, a detaljnije o tome koje testove radim možete pogledati u odeljku – psihološko testiranje dece i odraslih – .
Na sajtu psihološkog savetovališta možete pročitati zanimljive tekstove iz oblasti psihologije i psihoterapije, kao i iz oblasti roditeljstva. Sajt se redovno ažurira novostima. Saradnik savetovališta je Marta Tutić, sportski psiholog i Geštalt psihoterapeut. https://www.instagram.com/psihologmarta/

Ukoliko na sajtu nema onog što vas zanima, slobodno pošaljite mail ili postavite pitanje na stranici koja je za to namenjena. Možete me pratiti i na facebook stranicama – psihološko savetovalište -kao i https://www.facebook.com/savetizamameitate i na Instagramu /https://www.instagram.com/psiholoskosavetovaliste/

Takođe informacije možete dobiti na kontakt strani i telefonom svakog radnog dana kao i vikendom od 10 do 20 h.
Hvala na poverenju.