Poštovani, imam jedno pitanje.

Postavite pitanjeCategory: LjubavPoštovani, imam jedno pitanje.
Marija asked 2 years ago

Poštovana, imam 26 godina i u vezi sam skoro 6 godina.. Ja bih želela da ta veza pređe na viši nivo, u smislu zajedničkog života.. Problem je u tome što ja ne želim da živim kod dečka u porodičnoj kuci sa njegovim roditeljima jer se previše mešaju, a i ja imam stan u kome bismo imali potpunu privatnost.. Ipak, on ne želi da dođe u stan jer je previše vezan za roditelje a ne priznaje to, nego mi govori da je vezan za kucu.. Na koji način da reagujem.. Hvala unapred..

3 Answers
Brankica Staff answered 2 years ago

Poštovana,
Da bi partner sa Vama gradio svoju odvojenu porodicu mora prvo da prođe kroz proces separacije sa svojom porodicom. Vezanost za kuću je vezanost za osećaj koji tamo ima i za ljude koji tamo žive. Sasvim je u redu da Vi ne želite u zajednicu koja jeste put u propast kao što je u redu da i on ne želi da se odvoji od svoje primarne porodice. Na Vama je da donesete odluku kuda ćete dalje sa svojim životom. Ako ste spremni za dalje a on nije onda valja da bbudete i spremni na rastanak. Opcije su da oboje krenete na terapiju para ili svako na svoju indvidualnu i da svako odradi svoje procese. 

anna answered 2 months ago

koupitidik
Kupte si autentický, pravý, legální a registrovaný řidičský průkaz do dnů. váš řidičský průkaz bude legální, zaregistrovaný ve vámi požadované databázi a obci, bez praktických a teoretických testů.

fhrerscheinfabrik
Kaufen Sie innerhalb weniger Tage einen authentischen und registrierten Führerschein,
ohne den praktischen bzw.theoretischen Teil der Prüfungen bei der gewünschten
Datenbank und Community angemeldet zu haben.

kbe-krekort
Køb et autentisk, ægte, lovligt og registreret kørekort inden for få dage. dit kørekort vil være lovligt, registreret i din ønskede database og kommune, uden praktiske og teoretiske prøver.

anna answered 2 months ago
Your Answer

20 + 10 =