Postovani

Anonymous asked 6 years ago

Postovani, imam 21 godinu i zivim,sa mamom i babom pa sam samim tim nekamo priroodno nastrojen zastitnicki prema zenama i spreman sam bukvalno na sve samo da ne bi povredio devojku.. Zapoceo sam vezu sa jednom devojkom i veza je trajala 2,5 godine ( nikad nisam bio u dugoj vezi).. Na pocetku veza je bilo vise nego savrsena ali onda su poceli problemi sa prijateljima i sa mojim fakultetom koji sam i napustio a u medjuvremenu svi prijatelji su me ostavili.. cakk sam se sa nekim ljudima bas bas posvadjao zbog tadasnje devojke i radio sam te stvari samo kako bi udovoljio doticnoj jer je ssu njoj smetale moje drugarice a sto se tice drugova oni su otisli od mene jer sam ja konstantno odbijao da idem sa njima bez nje (jer mi je svaki put pravila problem kada bi otisao bez nje) kasnijr kroz vreme nekako sam se navikao na to, bio sam previse uplasen da raskinem jer je ona bila csk predivna cak rospija i vestica prema meni isla je do te mere da me je cak ponizavala govoreci mi da sam nesposoban i slicno msm nmg se sad tacno setiti al je bilo strasno omalovazavanje.. Uglavno posle nekog vremena ona opet bude dobra tj predobra i onda opet losa i tako u krug, kasnije sam saznao da se osobe kao ona nazivaju manilulatori i da sam zapravo bio u vezi sa manipulatorom.. Na primer idemo u kafic dodjemo ispred i ona pocne da vice necu u kafic zasto moramo u kafic pocne da prica kako ja ne mislim na nju i kako nissm nista uradio da joj ucinim vece lepsim i tako i kako ona nrma nikakvu paznju od strane mene.. a mi smo bili svaki dan zajedno msm ceo grad je znao za nas al bukvaln.. i sad pre neki dan pred spavanje ona je meni rekla kako me voli najvise na svetu a zatim sledeceg jutra mi je samo rekla da to nije to vise i da raskida.. Ja ostajem sam bez igde ikoga neki prijatelji kojima sam se izvinio su prihvatili moje izvinjenje ali sada zive u drugom gradu i nemaju oni vremena da se bakcu sa mnom.. dobio sam posao u fabrici koji jednostavno mrzim i nzm kako da se izborim sa svime, poceo sam da treniram u teretani al to mi nije pomoglo da skrenem misli sa nje ali zapravo mene brine to da cu ja ostati sam jer jannemam sa kim vise da se cujem dopisujem da izadjem jednostavno nemam nikog ( a pre sam imao.mnogo prijatelja i svi du me voleli) i hvata me strasna nostalgija uvece jer sam tada bio sa njom.. Sta da radim kako da pomognem sebi kako da resim problem sa prijateljima..? I zaboravio sam da napomenem poceo sam da pijem bromazepame kako bih se malo smirio jer pocnem da disem jako ubrzano kao da panicim.. Takodje dogovorili smo novu godinu i to smo sad sve otkazali tj ona je i ja bukvalno nemam sa kim ni da odem za novu godinu, 2 godine nisam slavio svoj rodjendan jer nisam imao nikog sem nje..Ja sam jedna emotivna i glupa osoba koja misli da je sve u ljubavi.. Nadam se da imate neko resenje za mene.. I izvinite sto je sve zbrda zdola jer ja trenutno pisem i tresem se samo mi nove misli nadolaze..

1 Answers
YanzeimHiz answered 5 years ago

Самые выгодные онлайн займы у нас LITE-ZAIM.RU

К великому сожалению, проблемавопрос недостачи финансовых средств у граждан нашей страны является основной на сегодняшний момент. В то время, когда цены на продукты, коммунальные платежи, средства для дома, табак, медицинские препараты и всё остальное возрастают, зарплаты изредка когда повышают. Еще превосходно, что не сокращают! Если Вы находитесь в сложной ситуации, то мы рады Вам прийти на помощь.

Данный сайт lite-zaim.ru создан для тех, кому срочно потребовалась конкретная сумма финансовых средств. Тут Вы сможете оформить быстрый займ на карту. Мы даём информацию о самых популярных компаниях, которые предоставляют [url=https://lite-zaim.ru/]займ на карту без проверок и отказа[/url] и подобные услуги. Чтобы ими пользоваться, не нужно ничего непостижимого, нужен всего лишь Ваш Российский паспорт, возраст от 18 лет, мобильный телефон и банковская карта. Карта нужна лишь для того, чтобы получить денежный перевод, если вам выигрышно получить деньги иным методом, то и карты не пригодится.

Чтобы получить срочный займ на карту, Вам требуется сделать выбор в одну или нескольких микрофинансовых организаций (МФО). Компании отличаются условиями выдачи срочного, например максимальная сумма, возраст заемщика, срок погашения, процентная ставка, время получения денег на карту и другие. Вы можете выбрать сразу несколько компаний, чтобы подать заявки. После выбора МКК нажимайте на «оформить заявку», где Вам будет показана анкета.

При заполнении заявки нужно вписать свои личные данные. Если Вы напишите ложную информацию, то Вас занесут в черный список МФО и Вы больше не сумеете воспользоваться этой популярной услугой. Перед отправкой заявки советуем перепроверить Ваши данные. Чаще, ответ должен прийти в течение 10 минут. Вы можете выбрать способ получения финансовых средств и также, способ оплаты долга. Если для Вас будет выгодно получить микрокредит на электронный кошелек, непременно уточните это. Также есть вероятность вывода наличными через платежные системы.

Такой вид кредитования очень популярен, комфортен и выгоден. Ведь Вам не нужно будет идти в офис банков, заполнять множество документов, отвечать на вопросы менеджера компании и тому подобное. Практически все МФО перечисляют [url=https://lite-zaim.ru/]микрозайм на карту онлайн без отказа[/url] также мгновенные займы на карту без проверки на кредитную историю, поэтому, если у Вас есть непогашенный или просроченный кредит, Вы все равно сможете попытать вероятность получить микрокредит на карту.

Финансовые проблемы бывают у многих, но не у всех есть близкие и друзья, которые смогут выручить определенной суммой денег в любой нужный момент. А микрофинансовые компании осуществляют работу круглосуточно, что очень здорово. Вы можете оформить заявку даже в 2 часа ночи, не выходя из Вашего дома.

Наши услуги совершенно бесплатны, мы счастливы будем помочь Вам подобрать лучшие фирмы для получения срочного займа. На главной странице Вы сможете найти список организаций, мы расположили его таким видением, что самые лучшие предложения находятся сверху списка. Выбирайте организацию на сайте lite-zaim.ru, заполняйте заявку и потратьте деньги так, как Вам потребуется.

Your Answer

10 + 9 =